Omställningen till ett fossilfritt samhälle är i full gång och går lättare än många tror. I Östergötland finns många goda initiativ som visar hur lönsamhet och välfärd kan öka i takt med att utsläppen minskar. Fossilfritt Sverige arrangerar tillsammans med Norrköpings kommun och Cleantech Östergötland en konferens där du får möjlighet att inspireras, nätverka och knyta nya spännande kontakter.

På konferensen träffar du Karolina Skog, miljöminister, Svante Axelsson, nationell samordnare för Fossilfritt Sverige, samt lokala och regionala representanter från näringsliv, politik, forskning och civilsamhälle. Mer information om innehåll och program kommer inom kort men du kan redan nu anmäla dig med hjälp av formuläret nedan.

Tid: 21 april kl. 9.00–16.00, kaffe serveras från kl. 8.30
Plats: Flygeln, Louis De Geer konsert & kongress, Norrköping
Moderatorer: Svante Axelsson, Fossilfritt Sverige, och Malin Forsgren, Cleantech Östergötland

Anmälan är nu stängd.